نحوه مشارکت در ساخت ویلا

نحوه مشارکت در ساخت ویلا

بسیاری از افراد برای ساخت ویلا به مشارکت روی می‌آورند تا بتوانند با تامین مقدار بودجه، پروژه خود را به سر منزل مقصد برسانند. به همین دلیل، درک نحوه مشارکت در ساخت ویلا می‌تواند به کارفرمایان دید واضحی از این نوع همکاری ارائه دهد. در بسیاری از مواقع، مالک ساختمان با عقد قرارداد مشارکت، نحوه ساخت بنا را بر عهده سازنده قرار می‌دهد. به این ترتیب، هر دو طرف بعد از ساخت ویلا، درصد مشارکت خود را دریافت می‌کنند. برای درک بهتر نحوه مشارکت در ساخت ویلا با ما همراه باشید.

مشارکت در ساخت ویلا چیست؟

مشارکت در ساخت و ساز تعهدی بین مالک پروژه با مهندسان مشاور یا معماران، پیمانکاران و سایر ذی نفعان کلیدی پروژه است. مالک با سازنده در یک محیط شراکتی، ارتباطات را بهبود می‌بخشند و با ایجاد اهداف مشترک پروژه و مشارکت و با نظارت بر دستیابی به این اهداف در طول مدت پروژه، از اختلافات جلوگیری می‌کنند. مهمترین مزیت مشارکت در ساخت، تامین مقدار بودجه برای مالک و احداث یک بنای جدید است.

شراکت باعث ایجاد حسن نیت و اعتماد می‌شود، ارتباطات باز را تشویق می‌کند و به طرفین کمک کرده تا روابط متخاصم را از بین ببرند. مشارکت در ساخت طرفین را قادر می‌سازد تا مشکلات را پیش بینی و حل و فصل کنند و از طریق توسعه و استفاده از فرآیندهای حل مسئله از اختلافات اجتناب کنند یا آنها را به حداقل برسانند. مشارکت در ساخت ویلا اغلب به این صورت است که ملک از شخصی و سرمایه از فرد دیگری است.

مشارکت در ساخت ویلا چیست؟

اهمیت مشارکت در ساخت ویلا

با رشد بازار خرید و فروش ویلا در شمال، یکی از گزینه‌های سرمایه گذاری، روش مشارکت در ساخت ویلا می‌باشد. پروژه‌های مشارکت در ساخت و ساز برای انواع مختلف ویلا پیشنهاد می‌شوند. به عنوان مثال، برخی به صورت مشارکتی شهرک‌های ویلایی می‌سازند. دیگران در ساخت انواع ویلاهای ساحلی، ویلاهای جنگلی یا آپارتمان‌های ساحلی مشارکت دارند.

به طور کلی مشارکت در ساخت برای کسانی است که ظرفیت و پول کافی برای کل پروژه را ندارند، از شرکت‌های پیمانکاری و مهندسی برای ساخت ویلا استفاده می‌کنند. اگر به دنبال چنین پروژه‌هایی هستید یا می‌خواهید یک ویلای شخصی برای خود بسازید و قصد دارید پلان ساختمان را به صورت حرفه ای برای ویلای خود طراحی کنید، برای این منظور باید با یک سازنده معتبر همکاری کنید.

تیم تخصصی پیمانکاری و تیم تخصصی طراحی ویلا (نقشه ساختمان) می‌توانند به شما کمک کنند تا مشارکت در ساخت را به بهترین نحو و طی مسیری مطمئن به پایان برسانید. اگر صاحب زمین هستید و می‌خواهید موقعیت زمین خود را برای ساخت ویلا ارزیابی کنید، این تیم تخصصی همچنان همراه شما خواهند بود.

اهمیت مشارکت در ساخت ویلا

مزایای مشارکت در ساخت ویلا

مشارکت در ساخت ویلا فرآیند مهمی است که شروع آن نیازمند برنامه ریزی دقیقی می‌باشد. این پروژه مزایای زیادی برای شرکای پروژه دارد. فرض کنید شخصی در یکی از مناطق شمال کشور صاحب ویلایی قدیمی است اما پول کافی برای بازسازی و نوسازی ویلا را ندارد. در این صورت می‌توان از طریق پروژه مشارکت ساخت برای بازسازی یا نوسازی اقدام کرد. در این صورت قرارداد مشارکت در ساخت ویلا باید به عنوان پروژه بازسازی یا نوسازی تنظیم شود.

برای اطمینان از روند قانونی، قطعا به راهنمایی یک مشاور املاک مجرب نیاز دارید. نوع دیگر مشارکت در ساخت ویلا، ساخت پروژه از پایه است. در صورت استفاده از این روش برای ساخت ویلا، هزینه‌های اجرایی بین افراد مشمول پروژه تقسیم می‌شوند که به این معنی است که هزینه‌های هر فرد بسیار کاهش می‌یابند. اجازه دهید این جمله را با مثالی توضیح دهیم.

فرض کنید هزینه ساخت ویلا در شمال به تنهایی از ابتدا تا انتهای پروژه حدود 5 میلیارد تومان باشد. اگر دو یا چهار نفر با هم برای ساخت پروژه همکاری کنند، کل هزینه بین آنها تقسیم می‌شود. مشارکت در ساخت ویلاهای قدیمی به گونه‌ای است که زمین متعلق به صاحب ویلا می‌باشد و با تخریب ویلا و ساخت ویلا جدید تصمیم به ساخت ساختمان از صفر می‌گیرد.

ویلا قدیمی بافت نامشخصی دارد، بنابراین هزینه‌های نگهداری آن در دراز مدت افزایش می‌یابند. بنابراین صاحب ویلا ترجیح می‌دهد ویلای نوساز داشته باشد. عده‌ای برای سرمایه گذاری ویلای قدیمی خریداری کرده و با مشارکت در ساخت ویلا به روش فوق، ویلا را بازسازی می‌کنند.

بهترین شهر برای ساخت ویلا، شهرهای شمال کشور مانند نوشهر، رویان، سرخرود، رامسر، نمک آبرود، محمود آباد و غیره است. ساخت ویلا در زیباترین مناطق مازندران به ایجاد منظره ای زیبا کمک می‌کند که شرایط زندگی را برای افراد دلپذیر می‌سازد.

مزایای مشارکت در ساخت ویلا

درصد مشارکت در ساخت ویلا

همانطور که در تعریف بالا می‌بینید، اشتراک ویلا در شمال به معنای شریک بودن چند نفر است. درصد مشارکت طبق تعریف خاصی محاسبه می‌شود. به طور معمول، سهم مشارکت بین دو نفر، شرکت ساختمانی و مالک زمین، 50-50 درصد تعیین می‌شود. در صورتی که زمین موجود برای ساخت ویلا بسیار با ارزش باشد، سهم 50-50 را می‌توان به 55 درصد برای مالک زمین و 45 درصد برای شرکت ساختمانی تغییر داد.

در برخی از قراردادهای مشارکت در ساخت ویلا، شاهد هستیم که افزایش قیمت‌ها بر محاسبه درصد مشارکت تاثیرگذار است. این درصد می‌تواند بین 60 تا 40 درصد متغیر باشد اما بسیار نادر است و معمولاً بر اساس توافق نامه‌ای که بین شرکا امضا می‌شود در قرارداد نوشته خواهد شد. برای محاسبه درصد مشارکت در ساخت ویلا باید مقدماتی فراهم شوند، به عنوان مثال قبل از انعقاد قرارداد با کمک مهندسان نقشه بردار، محل پروژه به طور کامل ارزیابی می‌شود. تغییرات در بازار مسکن می‌توانند بر محاسبه نرخ مشارکت تاثیرگذار باشند.

در قرارداد مشارکت ساختمانی دو سوال در مورد کارمزد یا حق الزحمه سازنده وجود دارند:

  • کمیسیون مشارکت در ساخت چقدر است؟
  • آیا کمیسیون مشارکت در ساخت به عهده سازنده است یا مالک؟

در پاسخ به سوالات فوق باید گفت اتحادیه مشاوران املاک مبلغ و نرخی را برای کارمزد قرارداد مشارکت در ساخت مشخص نکرده است و درصد این مبلغ قابل مذاکره خواهد بود. برخی از مالکین بر این عقیده‌اند که چون مشاور و دلال برای سازنده ملک پیدا می‌کنند و تمام هزینه‌های قرارداد و بعد از عقد به عهده سازنده است، پس کمیسیون مشارکت نیز بر عهده سازنده می‌باشد.

درصد مشارکت در ساخت ویلا

نکات مهم در قرارداد مشارکت در ساخت ویلا

آنچه در قرارداد ساخت ویلا در شمال بسیار مهم است، تعیین سهم هر یک از شرکا است. در صورت امضای پروژه مشارکت ساختمانی توسط کارفرما با شرکت پیمانکاری، باید درصد شرکت و سهم کارفرما به همراه زمان تحویل پروژه مشخص شوند. مبلغ هزینه‌ها باید به طور دقیق یا تا حدودی در قرارداد نوشته شود.

مسائل حقوقی در روند مشارکت در ساخت ویلا بسیار مهم هستند. پرداخت هزینه‌ها نیز مهم می‌باشد. اگر تجربه ای در پیمانکاری ساخت و ساز در شمال ندارید، حتما از مشاور املاک یا وکیل املاک کمک بگیرید.

افرادی که توانایی ساخت ویلا در شمال را ندارند، به خدمات شرکت در ساخت ویلا نیاز دارند. پروژه‌های مشارکت در ساخت مانند یک پروژه کامل ویلاسازی با رعایت استانداردهای ساخت و ساز انجام می‌شود. پیمانکاران همیشه از بهترین مصالح ساختمانی برای پروژه‌های خود استفاده می‌کنند.

برای مشارکت در ساخت ویلا در شمال، در صورت نبود نقشه قبلی، شرکت پیمانکار به طراحی پلان ساختمان به صورت ویژه کمک می‌کند. این روش برای هر دو طرف سود زیادی خواهد داشت.

قرارداد ساخت ویلا در مازندران زمانی ارزشمند می‌شود که زمینی برای ساخت وجود داشته باشد. افراد می‌توانند هزینه‌های اولیه خود را به خرید زمین در شمال و در نهایت تقسیم هزینه‌های ساخت و ساز با مشارکت پیمانکار اختصاص دهند.

نکته مهم دیگر در قرارداد مشارکت در ساخت ویلا، توجه به کاربری و موقعیت جغرافیایی آن می‌باشد. زمینی که برای ساخت ویلا در نظر گرفته شده است باید دارای کاربری مسکونی باشد. زمین باید در محدوده شهری یا روستایی بوده و محدودیت ساخت و ساز یا شهرداری نداشته باشد. پروانه ساخت معمولاً با مشورت شهرداری و سازمان اسناد و املاک شمال برای اجرای پروژه از شرکت پیمانکار اخذ می‌شود.

نکات مهم در قرارداد مشارکت در ساخت ویلا

کلام آخر

مشارکت در ساخت ویلا راهی عالی برای تامین بودجه جهت بهبود سرمایه و استفاده از شرایط ملک فعلی است. از نظر میانگین قیمت هر متر مربع ویلا نوساز در منطقه، سهم مالک و سازنده مشخص می‌شود. بسته به قیمت تخمینی، سهم مالک سازنده می‌تواند 50-50 یا 55-45 به نفع مالک و یا حتی 60 تا 40 برای مالک باشد. در پایان این بحث بهتر است به هزینه بلاعوض اشاره شود، چنین هزینه‌ای که از همان ابتدا توسط سازنده به مالک پرداخت می‌شود، به این منظور است که پس از تخریب ساختمان، مالک می‌تواند مکانی برای زندگی موقت پیدا کند.

شرکت مهندسی معماری طرح پردازان پرسیاه با سال‌ها تجربه در زمینه پیمانکاری و مشارکت در ساخت ویلا تنها شرکتی است که با ارائه ضمانتنامه اجرایی همه متریال مصرفی در پروژه شما را به مدت یکسال گارانتی می‌کند. ساخت ویلا، بازسازی ویلا، دکوراسیون داخلی و تجهیز مبله پروژه‌های لوکس از خدمات دیگر پرسیاه هستند.

شرکت مهندسی معماری پرسیاه در راستای اهداف سازمانی خود و برای رفاه حال کارفرمایان عزیز، اقدام به راه اندازی کمپین‌های هیجان انگیز کرده است. در این کمپین‌ها شما می‌توانید از 7 درصد تخفیف در اجرا و تا 50 درصد تخفیف طراحی در پروژه‌های خود بهره مند شوید. در نهایت، شرکت مهندسی پرسیاه با ارائه صفر تا 100 طراحی و ساخت ویلا می‌تواند پروژه مورد نظر شما را به صورت کاملاً حرفه‌ای و با قیمت مناسب به سر منزل مقصود برساند.

اشتراک گذاری

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت انحصارا در اختیار شرکت مهندسی معماری پرسیاه طرح پردازان می باشد.