طراحی و ساخت ویلا در جاده دریا

طراحی و ساخت ویلا در جاده دریا

داشتن یک ویلای شخصی در شمال کشور می‌تواند یک مرحله خاص از زندگی شما باشد. به ویژه طراحی و ساخت ویلا در جاده دریا کاری بسیار منحصر به فرد خواهد بود. بسیاری از افراد نام این منطقه را تا به حال نشنیده‌اند! اما باید بگوییم که این منطقه به دلیل زیبایی و بکر بودن طبیعتش، یکی از مقاصد اصلی سرمایه گذاران برای ساخت ویلا است. بسیاری از افراد چه برای استفاده شخصی باشد و چه برای سرمایه گذاری جهت اجاره یا فروش ویلا، به منطقه جاده دریا توجه ویژه‌ای دارند. در این بررسی به طور کامل در مورد جاده دریا و نحوه طراحی و ساخت ویلا در این منطقه صحبت می‌کنیم.

جاده دریا کجاست؟

منطقه کمربندی ولیسده به کلوده مازندران را جاده دریا می‌گویند. این منطقه به دلیل موقعیت جغرافیایی و آب و هوای خاصی که دارید، گردشگران بسیاری را در طول سال به خود می‌بیند. جاده دریا در عین جنگلی بودن به دریا نیز نزدیک است. در نتیجه ویلاهای واقع در این منطقه هم دارای نقاط ویلایی ساحلی و هم نقاط ویلایی جنگلی هستند.

از جاده کمربندی روستای ولیسده واقع در جاده نور تا روستای کلوده واقع در جاده محمودآباد به جاده دریا معروف است. طول این کمربند حدود 14 کیلومتر است. جاده دریا روستاهایی مانند ولیسده، گولان، چنگاز، روکش، کوکده، مرنده، مسکون، تازه آباد، سیاه لش، پیشگون، حسین آباد از توابع شهرستان آمل هستند. همچنین روستاهای شومیا، تلارم، گلیرد، قصاب کتی، میرعلمده و کلوده از توابع شهرستان محمودآباد هستند.

طراحی معماری ویلا در جاده دریا

روستاهای این منطقه دارای پوشش گیاهی جنگلی هستند. با عبور از این منطقه درختان جنگلی مانند افرا، صنوبر، ازگیل، زرشک و یا درختان میوه‌ای مانند پرتقال، کیوی، شلیل، هلو و غیره را خواهید دید. همچنین کشاورزان این منطقه به کشت محصولاتی مانند برنج، سبزی، صیفی جات و سایر موارد در زمین‌های حاصلخیز آن می‌پردازند.

آب و هوای جاده دریا معتدل و مرطوب است که دمای هوا در تابستان به 36 درجه سانتی گراد بالای صفر و در زمستان به 3 درجه سانتی گراد می‌رسد و به دلیل مجاورت با دریا، توده‌های ابری قوی بر روی کوه‌ها تشکیل می‌شوند که حتی در فصل تابستان باعث بارندگی شدید خواهند شد. به دلیل اینکه این منطقه فاصله کمی با دریا داشته و همچنین دسترسی آسانی به مناطق جنگلی دارد، افراد بسیاری برای طراحی و ساخت ویلا به این منطقه می‌آیند.

روستاهای این منطقه همگی دارای امکانات رفاهی مانند سوپرمارکت، نانوایی، درمانگاه، تعمیرگاه خودرو و سایر موارد هستند. افراد دسترسی آسانی به پمپ بنزین و بیمارستان دارند. فاصله این روستاها از آمل حدود 20 دقیقه، از شهرستان محمودآباد حدود 30 دقیقه و تا شهرستان نور حدود 40 دقیقه است.

طراحی معماری ویلا در جاده دریا

هفت مرحله در فرآیند طراحی معماری وجود دارند که به شرح زیر هستند:

1- مرحله پیش طراحی

در این مرحله فرآیند طراحی معماری آغاز می‌شود. در مرحله پیش طراحی، معمار با کارفرما ارتباط برقرار می‌کند تا در مورد قطعه زمین، ایده‌های ذهنی و خواسته‌های کارفرما برای ویلا اطلاعات کسب کند. معمار در مورد شرایط آب و هوا، اقلیم منطقه و محدودیت‌های کاربری زمین تحقیق می‌کند، این مرحله مخصوص تحقیقات و بررسی‌ها است.

2- مرحله طراحی شماتیک

در مرحله بعدی، تیم طراحی معماری شروع به تبدیل خواسته‌های کارفرما به واقعیت می‌کنند. این مرحله ممکن است شامل طرح‌ها، نقشه‌ها، رندرهای سه بعدی و نقشه‌های اولیه سایت، پلان‌های طبقه و ارتفاعات ساختمان باشد. هر سیستم ساختمانی مانند تهویه مطبوع و لوله کشی نیز در طرح‌های شماتیک تعلق دارند.

3- مرحله توسعه طراحی

این مرحله‌ای است که در آن قصد معمار به صورت یک طرح تفصیلی ظاهر می‌شود. اگر پروژه به یک مهندس سازه نیاز داشته باشد، آن شخص معمولاً در این مرحله به تیم ملحق می‌شود. معمار همچنین تزئینات بیرونی و داخلی را به کارفرما ارائه می‌دهد. این مرحله می‌تواند تا حد زیادی بر هزینه کل یک پروژه ساخت و ساز تأثیر بگذارد. بنابراین، برآورد واقعی هزینه ساخت ویلا در جاده دریا در این مرحله انجام می‌شود.

ویلا در جاده دریا

مراحل ساخت ویلا در جاده دریا

ساخت ویلا سفارشی در جاده دریا هم هیجان‌ انگیز و هم استرس‌زا است، اما تجربه‌ای است که واقعاً ارزش آن را دارد، زیرا شما مرحله جدیدی از زندگی خود را شروع می‌کنید. درک فرآیند احداث ویلا و نحوه عملکرد آن بسیار مهم است. به طور کلی، مراحل ساخت ویلا در جاده دریا به شرح زیر هستند:

خرید زمین، طراح و مجوزها

وقتی با شرکت با تجربه‌ای مانند «شرکت مهندسی معماری پرسیاه» کار می‌کنید، خیالتان از بابت کار صفر تا صد ویلاسازی راحت خواهد بود. از خانه‌های خانوادگی دو طبقه (دوبلکس) گرفته تا سبک‌های معماری مدرن، کلاسیک و رومی، روند ساخت ویلا ابتدا با خرید زمین آغاز می‌شود. شما باید در محدوده جاده دریا برای خرید زمین طبق بودجه خود اقدام کنید. بعد از خرید زمین، مرحله طراحی شروع می‌شوند که شامل نقشه‌های اولیه برای تایید شهرداری است. نقشه‌های معماری برای اخذ مجوز پروانه ساختمانی به شهرداری شهر ارائه می‌شوند. پس از تایید مجوز، فرآیند توسعه طراحی می‌تواند آغاز شود. در طول فرآیند توسعه، کارفرما با طراح معماری، طراحی نما و دکوراسیون داخلی ملاقات می‌کند تا در مورد سبک طراحی صحبت شود.

آماده سازی سایت و فونداسیون

فاز دوم فرآیند ساخت ویلا مربوط به آماده سازی زمین است. بسته به اینکه زمین خالی باشد یا خانه قدیمی در آن است، تدابیر لازم انجام می‌شوند. اگر خانه قدیمی‌تری وجود داشته باشد که باید ابتدا تخریب شود، تدابیر لازم برای تخریب آن باید صورت گیرند. در مرحله بعد، نیروهای کاری زمین را پاکسازی می‌کنند و سپس آن را به منظور شروع ساخت و ساز صاف می‌نمایند. سپس باید گودبرداری انجام شود تا به سطح سخت رسید. ساخت فونداسیون براساس نقشه‌های سازه که مهندس عمران محاسبه کرده است، در محل اجرا می‌شود. فونداسیون با استفاده از آرماتوربندی و سپس بتن ریزی ایجاد خواهد شد.

قاب بندی و ساخت اسکلت

پس از اتمام کار آماده سازی سایت و فونداسیون، نوبت اسکلت ساختمان است. تمام پروژه‌های ویلاسازی دارای یک قاب یا اسکلت هستند که سازه را در جای خود نگه می‌دارد. اسکلت از تیر و ستون تشکیل شده است که اغلب شامل اسکلت بتنی یا فولادی هستند. در شمال کشور به دلیل رطوبت بالا، سازه اسکلت بتنی محبوب‌تری است. در طول این مرحله و در طول بقیه پروژه، از مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) استفاده می‌شود که یک فرآیند مبتنی بر مدل سه بعدی است که برای برنامه ریزی، طراحی، ساخت و مدیریت ساختمان و زیرساخت کاربرد دارد.

مراحل ساخت ویلا در جاده دریا

سقف سازی و دیوارچینی

پس از اتمام اسکلت ساختمان، سقف سازی و دیوار انجام می‌شود. سقف با استفاده از بتن مسلح در محل ریخته می‌شود. سقف می‌تواند تیرچه بلوک یا عرضه فولادی باشد. انتخاب نوع سقف به نظر مهندس محاسب بستگی دارد. مرحله بعدی به دیوارچینی (پیرامونی و تیغه چینی) مربوط می‌شود. دیوارها با استفاده از آجر یا سفال در محل اجرا می‌شوند. تیغه چینی به صورت 10 سانتی متر انجام می‌شود تا فضاهای داخل خانه از یکدیگر جدا شوند. گاهی اوقات از دیوار پیش ساخته برای بالا بردن سرعت انجام کار استفاده می‌شود.

نصب تاسیسات وعایق کاری

سپس لوله کشی و برق کاری با اجرای لوله‌ها و سیم‌ها از داخل دیوارها، کف‌ها و سقف به اجرا می‌رسند. دریچه‌ها، خطوط لوله فاضلاب و خطوط لوله آبرسانی نیز اضافه خواهند شد. پس از آن، کانال کشی برای سیستم تهویه مطبوع خانه نصب می‌شود. سپس یک برقکار پریزهایی را برای چراغ‌ها و کلیدها نصب می‌کند. عایق بندی نقش مهمی در ایجاد خانه‌ای راحت و کارآمد دارد. اکثر خانه‌ها در تمام دیوارهای بیرونی، اتاق زیر شیروانی عایق‌ بندی شده‌اند. رایج‌ترین عایق‌هایی که در منازل استفاده می‌شوند، قیرگونی، سلولز، فایبرگلاس و فوم هستند. بسته به آب و هوا یا منطقه‌ای که خانه در آن ساخته شده است، سازنده شاید از پشم معدنی، بلوک‌های بتنی، فوم سخت، فوم پاشیده شده، قالب‌های عایق بتنی یا پانل‌های عایق سازه استفاده کند.

تزئینات داخلی فضای ویلا

پس از اتمام عایق کاری و تاسیسات، شرکت مهندسی اکنون می‌تواند درهای داخلی، قرنیزها، پنجره، نقاشی و سایر تزئینات داخلی را اجرا کند. نصب پیشخوان و کابینت، شیر آلات، کفسازی و کلیه کارهای مربوط به زیباسازی فضای داخل در این مرحله انجام می‌شوند. طراحی داخلی و تجهیز مبله نیز در این مرحله انجام خواهند شد. تجهیز مبله نیز به معنای چیدمان وسائل داخل ویلا طبق نیازهای کارفرما است. کارفرما می‌تواند بسته به مقدار بودجه و سبک طراحی داخلی، از خدمات تجهیز مبله استفاده کند تا خود به تنهایی نیازی به پیدا کردن مبلمان و سایر وسائل منزل نداشته باشد.

انواع سبک طراحی و ساخت ویلا در جاده دریا

محوطه سازی و احداث استخر

در مرحله نهایی ساخت ویلا‌های سفارشی، نوبت محوطه سازی و ساخت نما خواهد بود. درحقیقت، همزمان با تکمیل نازک کاری ویلا، محوطه سازی خانه نیز در حال تکمیل است. این زمانی است که درختچه‌ها، چمن‌ها، نورپردازی و استخر بسته به نیازهای کارفرما اجرا می‌شوند. بازرسی نهایی خانه در این مرحله انجام می‌شود و اگر همه چیز آماده باشد، گواهی پایان کار صادر می‌شود. کارفرما اکنون می‌تواند در ویلای خود زندگی کند یا ویلا را برای اهداف مالی اجاره داده یا بفروشد.

انواع سبک طراحی و ساخت ویلا در جاده دریا

در ادامه به انواع سبک طراحی ویلا در جاده دریا اشاره می‌کنیم:

طراحی و ساخت ویلای مدرن

سادگی عنصر اساسی در ساخت ویلاهای مدرن است، استفاده از نور طبیعی و استفاده از پنجره‌های بزرگ از جمله ویژگی‌های سبک مدرن هستند. فضاهای داخلی به سبک مدرن در نهایت سادگی و با خطوط مستقیم و عمودی طراحی می‌شوند. هدف اصلی در این فضاها، افزایش عملکرد و دوری از جزئیات پرزرق و برق است.

طراحی و ساخت ویلای کلاسیک

در ساخت ویلاهای سبک کلاسیک بیشتر از عناصر معماری باستانی استفاده میشود و همه چیز دارای تقارن است. این سبک طراحی ویلا بیشتر شبیه به نمای رومی و یونانی است. سبک کلاسیک به دلیل ظاهر مجلل و لوکس بسیار محبوب است. مهمترین متریال به کار رفته در ساخت این مدل ویلا سنگ تراورتن خواهد بود.

ساخت و طراحی ویلای مینیمال

در ویلاهایی که به سبک مینیمال ساخته شده‌اند، سادگی و کاربردی بودن و پرهیز از هرگونه جزئیات پیچیده نمایان است. این سبکها استفاده از پنجره‌های بزرگ و فضاهای شیشه‌ای برای ورود نور طبیعی، کارایی ویلاهای مینیمال را نشان می‌دهند. استفاده از عناصر طراحی ساده از ویژگی‌های مهم این سبک هستند.

انواع سبک طراحی و ساخت ویلا در جاده دریا

طراحی و ساخت ویلای روستایی

سبک روستیک در طراحی و ساخت ویلا در واقع استفاده از المان‌های سبک روستایی است. سبک روستیک پیوند قوی با طبیعت خدادادی دارد و اغلب برای ویلاهای ساخته شده در جنگل عالی است. استفاده از چوب به جای فلز مهمترین ویژگی این سبک است. نمای داخلی و خارجی از معماری روستایی با طبیعت همدل است.

طراحی و ساخت ویلای فلت

همانطور که از نام ویلا مشخص است این سبک ویلاسازی دارای یک طبقه و یک سقف است. یکی از ویژگی‌های این نوع ویلا هزینه ساخت پایین و استفاده آسان برای رفت و آمد به داخل ویلا است. ساخت ویلای فلت بیشتر برای مناطق مرتفعی که منظره زیبایی به جنگل یا دریا دارند مناسب است.

طراحی و ساخت ویلای تریبلکس

ویلاهای تریبلکس ویلاهایی هستند که در سه طبقه ساخته می‌شوند و امکانات زیادی برای ساکنان ویلا در دسترس است. این مدل ویلاسازی بسیار لوکس است و چشم اندازهای زیبایی را برای ساکنین ویلا فراهم می‌کند. طبقه سوم این ویلاها می‌تواند برای تفریح، ورزش و سرگرمی طراحی شود.

طراحی و ساخت ویلا باغ

ساخت باغ ویلا معمولاً در زمینی انجام می‌شود که دارای باغ باشد یا مساحت زمین به اندازه‌ای باشد که علاوه بر ساخت ویلا در اطراف آن، با استفاده از گیاهان مختلف، طراحی باغ را ایجاد کند. البته این نوع ویلاسازی می‌تواند سبک‌های مختلفی نیز داشته باشد که با توجه به سلیقه شما متفاوت خواهد بود.

طراحی و ساخت ویلای ساحلی

ساخت ویلاهای ساحلی در شمال کشور بسیار محبوب است. معمولاً ساخت این نوع ویلاها به گونه‌ای است که می‌توان از نسیم دریا حداکثر استفاده را کرد، همچنین به دلیل رطوبت زیاد در مناطق ساحلی، ساخت ویلا در این مناطق نیاز به دقت و تخصص کافی دارد. در طراحی و ساخت ویلا در جاده دریا، سبک طراحی ساحلی محبوب است.

طراحی و ساخت ویلا در جاده دریا با شرکت مهندسی معماری پرسیاه

طراحی و ساخت ویلای جنگلی

ویلاهای ساخته شده در مناطق جنگلی را ویلاهای جنگلی می‌گویند. ساخت ویلاهای جنگلی به دلیل پوشش گیاهی خاص معمولاً دارای مناظر طبیعی زیباست. طراحی و ساخت این نوع ویلاها نیاز به مهارت خاصی دارد و اغلب استفاده از چوب برای ساخت این ویلاها انتخابی پرطرفدار محسوب می‌شود.

طراحی و ساخت ویلای شهرکی

ساخت ویلا در شهرک با توجه به مزایایی که دارد مورد استقبال زیادی قرار گرفته است. شهرک‌های ویلایی شمال معمولاً امنیت بالاتری دارند و محوطه سازی خوبی برای آنها در نظر گرفته شده است. برخی از شهرک‌های ویلایی امکاناتی مانند استخر، سالن بدنسازی، رستوران و غیره را فراهم می‌کنند.

طراحی و ساخت ویلا در جاده دریا با شرکت مهندسی معماری پرسیاه

«شرکت مهندسی معماری طرح پردازان پرسیاه» با سال‌ها تجربه در ساخت ویلاهای نوآورانه و سفارشی، تیم گسترده‌ای از مهندسان، طراحان، تکنسین‌ها و نیروهای کاری ماهر را در اختیار دارد. ما رضایت مشتریان خود را در اولویت قرار می‌دهیم، به همین دلیل است که سابقه درخشانی در طراحی و ساخت ویلا در داخل و خارج کشور داریم.

ما در زمینه پیمانکاری و مشارکت در ساخت ویلا تنها شرکتی هستیم که با ارائه ضمانتنامه اجرایی همه متریال مصرفی در پروژه شما را به مدت یکسال گارانتی می‌کنیم. ساخت ویلا، بازسازی ویلا، دکوراسیون داخلی و تجهیز مبله پروژه‌های لوکس از خدمات منحصر به فرد شرکت پرسیاه هستند.

 

منبع: gocodes.com

اشتراک گذاری

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *